DNEYE készülék bemutatása

Bevezetésként el kell hogy mondjuk, hogy Magyarországon elsőként vásároltuk meg a DNEye diagnosztikai műszert. Az eladó cég biztosított arról, hogy a régióban nem adhatnak  még egy ugyanilyet. Tehát hosszú távon biztosak lehetünk abban, hogy csak a Szepesi Optikában lehet ezt a fajta diagnózist elkészíttetni.

Mit is tud a DNEye szemdiagnosztikai készülék?

Nyugodtan állíthatjuk, hogy prevenciós jelentőségű, ugyanis elkészít a szem elülső szegmenséről egy diagnózist, amiből lehet látni, hogy van e probléma a szemünkben.

Mik lehetnek ezek a problémák?

Megméri az aktuális nyomást a szemünkben és jelzi, hogy van e hajlamunk a zárt zugi zöldhályogra. Ezen túlmenően lehet látni a szaruhártya rendellenességeit (ez kontaktlencse viselőknél lehet fontos) és jelzi a szürkehályog jelenlétét is (mértékét nem).

A szem közegének tisztasága, vagy esetleges foltok megjelenése is utalhat problémákra. Ilyen esetekben időben tudjuk orvoshoz irányítani a beteget, és így elkerülhető a visszafordíthatatlan probléma.

Hogyan működik a DNEye?

A DNEye műszer kimér a szemünkben 9000 pontot, ami azért segíti munkánkat, mert a szemünk nem minden pontján lát ugyanazzal a dioptriával. Hiszen egy centális látás nem lehet ugyanaz a dioptria, mint egy periférikus látás.

Ezeket a mérési eredményeket egy szoftver segítségével azonnal a gyártósorra továbbítjuk. Így készül egy személyre szabott szemüveg, ami fantasztikus látásélményt nyújt. Érdemes kipróbálni, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken >>>

Scroll to Top