Szepesi szemészet

Teljes körű szemészeti vizsgálat az Optika fölött, az emeleten

Szemészeti rendelőnk nyugodt, kényelmes, csendes környezetben várja a kedves betegeinket.

Vizsgálóink a legmodernebb, legpontosabb műszerekkel vannak felszerelve, illetve a tudomány fejlődéséhez alkalmazkodva mindig újítjuk gépparkunkat! Teljeskörű szemészeti vizsgálat vehető igénybe, előre megbeszélt lefoglalt időpontban.

Látásellenőrzés fontossága évente, illetve a szemészeti betegségek idejében való kiszűrése fontos lehet mivel így a tüneteket még nem mutató szembetegségek is idejében észrevehetőek, amikor még nem okoznak nagy problémát!

Más betegségekre utaló jelek is megjelenhetnek a szemfenéken, melyeknek időben való felfedezése komoly problémáktól menthet meg!

Vizsgálati fázisok

- Távoli, közeli, munka korrekciók computerrel szubjektív, majd objektív módon vizsgálva.
- Réslámpás, szemtükrös szemfenék vizsgálat igény szerint

DNEye szemvizsgálati eszköz

A DNEye műszerrel a szem elülső szegmensének betegségei, illetve a szemnyomás mérése, zöldhályog, szürkehályog megállapítása, illetve személyre szabott egyedi lencsék megállapítása és rendelése is lehetséges optikánkban!

Olvasson tovább a DNEye-ról >>

Felkészült szakemberekkel várjuk Önt!

Kollégáink bemutatkozása

Az Optometristák feladata a megfelelő korrekció megállapítása minden távolságban és a szemüveg felírása, illetve a szembetegségek szűrése! Bármilyen betegség megállapításánál megfelelő szakemberhez való tovább küldés.

Szemészeti rendelőnkben két Optometrista várja szeretettel és nagy szakértelemmel kedves betegeinket! Szemész szakorvos és gyermekszemész hamarosan elérhető lesz rendelőnkben, amiről időben tájékoztatunk minden kedves betegünket!

Forduljon hozzánk bizalommal! Szlogenünk: „Egy pislantás és elfújjuk a problémáit!”

Fuszenecker Mária

Ügyvezető igazgató, optometrista, látszerész mester

Édesanyám nyomdokaiba lépve 1998-ban végeztem a Látszerész iskolát. Majd ezt követte 2004-ben a felsőfokú Optometrista képzés és végül a diploma megszerzése után a Mester fokozat, amivel tanulók képzését is végezhettem már.

Folyamatos továbbképzéssel bővítem tudásomat, hogy a megfelelő ellátást biztosítsak minden beteg számára a tökéletes látásáért.

Minden nap örömöt okoz, hogy emberekkel foglalkozhatom! Örökre hálás leszek édesanyámnak, aki ezt a fantasztikus lehetőséget megalapozta nekem és minden erőmmel azon leszek, hogy ezt fenntartsam illetve mindig fejlesszem mind az optikát mind a szemészeti rendelő részét!

Zsoldos Péter

Optometrista, látszerész

Látszerész és Optometrista tanulmányaimat 2016 és 2020 között végeztem. Előbbit a Teljeskörű Optika Oktatás Kft. keretein belül, utóbbiból pedig a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem diplomát.

Pályámat még tanulóként kezdtem itt, a Szepesi Optikában, 2016-ban. Itt végeztem mindkét képzés gyakorlatát és sajátítottam el a szakmák alapjait. Immár hatodik éve dolgozom az üzletben.

Munkám magába foglalja a pácinesek részére végzett látásvizsgálatot, szemüvegek és kontaktlencsék érékesítését, továbbá a szemüvegkészítést és javítást is.

SZEPESI SZEMÉSZET
2100 Gödöllő, Gábor Á. u. 2-10.

Átrium Üzletház, 1.emelet

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján

Scroll to Top