Szepesi optika

Bemutatkozik a Szepesi Optika

Optikánk fő tevékenysége, hogy a gödöllői lakosságot szolgáljuk

Fő profilunk a szemüvegkészítés, ám ez mára már kibővült egy komplex szolgáltatássá. Régebben még csak szemész orvos írhatott fel szemüveget. Ma már ez főleg az Optometristák feladata tehermentesítve ezzel az orvosok feladatát!

Üzletükben két Optomertrista: Fuszenecker Mária, és Zsoldos Péter János és egy Orvos Dr. Túry Judit végeznek vizsgálatokat.

A szemvizsgálat optikánk szolgáltatásainak szerves részévé vált. Tehát nem csak felírjuk a szemüveget, és az aktuális dioptriákat, hanem meg is vizsgáljuk a minket felkereső vásárlókat.

Olyan modern eszközökkel rendelkezünk, melyek segítségünkre vannak kisebb, vagy nagyobb eltérések, esetleges problémák diagnosztizálásában. Így idejében akár szakorvoshoz, vagy beavatkozást is végző orvoshoz is tudjuk irányítani a pácienseket. 

A vizsgálat után következik csak a szemüveglencsék felírása. Majd a megfelelő keret kiválasztása.

Amennyiben vendégünk kontaklencsét szeretne igényelni, természetesen azt is felírjuk, illetve segítünk a választásban.

Sok lencsegyártóval van nagyon jó kapcsolatunk, tehát ki tudjuk választani azt a lencsét, ami árban és minőségben is a legmegfelelőbb vásárlóinknak.

A szemüvegeket mi készítjük el. Műhelyünk folyamatos korszerűsítésére kiemelten figyelünk, hogy a lehető legtökéletesebb szemüvegeket adhassuk át a hozzánk betérő ügyfeleknek.

Keressen minket, csapatunkat bizalommal, ha komplex és minőségi megoldást keres szemüvegek terén. Vegye igénybe preventív vizsgálatainkat, egyeztessen bátran kollégáinkkal a személyre szabott megoldásokról.

Szeretettel várjuk tágas, kellemes légkörű optikánkban a gödöllői Átrium Üzletházban!

Felkészült szakemberekkel várjuk Önt!

Kollégáink bemutatkozása

Fuszeneckerné Szepesi Zsuzsanna

Ügyvezető igazgató, látszerész

1968 – ban az Ofotértnál kezdtem a látszerész szakmát, 1974 –ben tettem le a mestervizsgát.

Az Ofotért kiküldött Németországba, Jénába, gyorstalpaló optometrista képzésre. Német nyelvű az oklevelem, ezt a részét sohasem gyakoroltam a szakmának, de örülök, hogy ebbe is belekóstoltam. Bőven volt lehetőségem arra, hogy emberekkel foglalkozzak.

1986 – ban kezdtem Gödöllőn dolgozni. 1991–ben alapítottam meg a Szepesi Optika Kft–t. Nulláról indult a vállalkozásom. Első dolgom volt a vény beváltásának jogát megszerezni.  A szakma szeretete és az emberek tisztelete vitte midig magasabbra az optika színvonalát.  Arra törekedtem, hogy ez ne csak egy „lózung” legyen, hanem töltse meg egy tartalom. Ez úgy érzem sikerült is.  Gödöllőn az Átrium Üzletházban a földszinten megvalósult az álmom: Gödöllő legszebb optikai szalonja ami nem csak szép, műszerei a legmagasabb igényeket is ki tudják elégíteni.

Csak egy példa: a szem diagnosztikai DNEYE készülékünk a büszkeségem, amit Magyarországon elsőként a Szepesi Optika vásárolt meg.

Másik büszkeségem a lányom, akit sikeresen „megmérgeztem” a szakma szeretetével. Ő Optometrista Mester, és természetesen a Szepesi Optika Kft. szintén társ-ügyvezető igazgatója. Az ő tervei és elképzelései alapján készült el szemészetünk ami az Átrium Üzeletház emeleten található.

Fuszenecker Mária

Ügyvezető igazgató, optometrista, látszerész mester

  Édesanyám nyomdokaiba lépve 1998-ban végeztem a Látszerész iskolát. Majd ezt követte 2004-ben a felsőfokú Optometrista képzés és végül a diploma megszerzése után a Mester fokozat, amivel tanulók képzését is végezhettem már.

Folyamatos továbbképzéssel bővítem tudásomat, hogy a megfelelő ellátást biztosítsak minden beteg számára a tökéletes látásáért.

Minden nap örömöt okoz, hogy emberekkel foglalkozhatom!

Örökre hálás leszek édesanyámnak, aki ezt a fantasztikus lehetőséget megalapozta nekem és minden erőmmel azon leszek, hogy ezt fenntartsam illetve mindig fejlesszem mind az optikát mind a szemészeti rendelő részét!

Rektenwaldné Szepesi Veronika

Látszerész

A látszerész képesítést 1992-ben szereztem meg. A gyakorlatomat itt a Szepesi Optikába végeztem. Szepesi Zsuzsától könnyű volt megtanulni a szakma minden csínját-bínját, mire végeztem nagyon megszerettem.

Mindegy, hogy aprólékos műhelymunka, egy régi szemüveg újjávarázsolása, vagy a legmodernebb technológiával készült multifokális lencse, mind ugyanazzal a lelkesedéssel állok neki. A legjólesőbb érzés, ha valaki mosollyal az arcán, elégedetten távozik az üzletből.

A gyerekeim születése miatt ugyan kisebb-nagyobb megszakításokkal, de azóta is itt dolgozok és nagyon büszke vagyok rá, hogy egy ilyen emberközpontú, szakmailag elkötelezett csapat tagja lehetek.

Dr. Túri Judit

Szemész szakorvos

10 éves kórházi gyakorlat után lassan 35 éve dolgozom szemész szakorvosként Gödöllőn.

A Szepesi Optikában főleg szemüvegrendeléssel, kontaktlencse illesztéssel foglakozom, de előzetes bejelentkezés alapján teljes körű szemvizsgálat, diagnosztika és szakmai konzultáció is lehetséges rendelőintézeti háttérrel.

2013-ban az „önkormányzattól” Gödöllő egészségügyéért elismerésben részesültem.

Oláh Zsuzsanna

Látszerész és fotocikk- kereskedő

Szakképesítésemet 2009-ben szereztem meg a Szász Ferenc Kereskedelmi Szakközépiskola és Szakiskolában és Szakiskolában.

2017-ben lettem a Szepesi Optika csapatának tagja, ahol szemüvegek készítésével, érékesítésével és javításával foglalkozom.

Büszke vagyok a szakmámra a munkámra, mely lehetőséget ad a folyamatos fejlődésre, tapasztalatok gyűjtésére, hogy mindig a legjobb megoldásokat biztosíthassam vásárlóinknak.

Zsoldos Péter

Optometrista, látszerész

Látszerész és Optometrista tanulmányaimat 2016 és 2020 között végeztem. Előbbit a Teljeskörű Optika Oktatás Kft. keretein belül, utóbbiból pedig a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem diplomát.

Pályámat még tanulóként kezdtem itt, a Szepesi Optikában, 2016-ban. Itt végeztem mindkét képzés gyakorlatát és sajátítottam el a szakmák alapjait. Immár hatodik éve dolgozom az üzletben.

Munkám magába foglalja a pácinesek részére végzett látásvizsgálatot, szemüvegek és kontaktlencsék érékesítését, továbbá a szemüvegkészítést és javítást is.

SZEPESI OPTIKA
2100 Gödöllő, Gábor Á. u. 2-10.

Átrium Üzletház, földszint

Nyitva tartás

H-P: 9-18 óráig, Sz: 9-12 óráig

Scroll to Top